Verlichting

Voor de verlichting van een ruimte zijn tegenwoordig vele mogelijkheden.
Natuurlijk is verlichting afhankelijk van het doel van de ruimte, maar wist u ook dat u met de juiste verlichting meer sfeer in de ruimte kunt scheppen, en zelfs geld kunt besparen?
De combinatie van de nieuwste technieken en vakbekwame monteurs zorgen voor zeer verassende resultaten.

Verlichtingsplan

Een verlichtingsplan helpt u om uw ruimte op de juiste manier te verlichten en daarbij ook aan energiebesparing te denken. Door de juiste lampen op de juiste plekken toe te passen, kunt u met minder lampen en dus minder energie beter licht in huis halen. Zo zorgt u dat er voldoende licht is waar nodig. Belangrijk hierbij is dat de manier van licht toepassen, past bij functie van de ruimte en uw specifieke wensen. Het verlichtingsplan bestaat doorgaans uit twee delen.

Basisverlichting

Meer verspreid licht is prettiger omdat de contrasten tussen licht en donker dan minder groot zijn. Het gebruik van armaturen door spaarlampen met steekfitting, eventueel in combinatie met een ingebouwde dimmer, geeft veel comfort en bespaart energie. Met deze investeringen denkt u aan een beter milieu zonder daarin concessie te doen in comfort en uitstraling.
Accent- en taakverlichting
Voor accent- en taakverlichting kan het beste voor gericht licht van spaarlampen of halogeenverlichting gekozen worden, om voldoende lichtsterkte op één plaats te hebben.

De Graaf

De mogelijkheden zijn eindeloos en bepaalde voor de uiteindelijke sfeer en functionaliteit van een ruimte. Daarom kunnen onze specialisten u adviseren om voor u een passende oplossing te vinden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze lichtspecialisten.

>
Burgemeester J.G. Legroweg 106, 9761 TD Eelde- Tel   : 050-4061946 Fax  : 050-4062939 BTW nr. NL.8034.38.710.B01 - KvK 02057520